Uitslag Super Sprint Wedstrijd 15 juni in Schijndel

Maandag 15 juni werd er tijdens de training een Super Sprint Wedstrijd gehouden. Precies vijftig zwemmers deden mee aan de wedstrijd over 25 meter vlinderslag, rugslag, schoolslag en vrije slag.

Dit resulteerde in een ongekend aantal persoonlijke records: 153 maar liefst!!! Vele zwemmers verbeterden op alle afstanden hun toptijden. Dit ging niet met tienden van een seconden, maar zelfs met soms wel vijf seconden! En dat op 25 meter.

Bente van Bergen was op alle afstanden de snelste bij de dames, en verbeterde op de vlinderslag haar pr met vier seconden. Op de vrije slag was ze 3,5 seconden sneller. Jet vd Bersselaar zwom op de vlinder én rug maar liefst zeven seconden van haar pr. De jarige Lies vd Bersselaar zwom vier seconden sneller dan ooit op de vrije slag.  Manissa vd Brand verpulverde op de rugslag haar pr met maar liefst negen seconden. Jeroen van Dinther zwom op de vlinder ruim vier seconden van zijn pr. Martijn Eickmans zwom een dag na zijn pr's op de 50 en 100 vrij ook sneller dan ooit op de 25 meter: exact vier seconden sneller was hij nu. Zoë Hellings was op de vrij drie seconden sneller dan haar oude toptijd. Luuk van Helvoirt zwom vier seconden sneller op de vlinder, rug en vrij. Roel vd Kleij was op de vlinder vijf seconden sneller dan in het verleden, en maar liefst 6,5 seconde op de schoolslag. Anouk van Lokven verbeterde haar pr op de vrij met zes seconden, en op de rug en school met respectievelijk 4 en 3,5 seconde. Demi van Os zwom 6,5 seconde van haar tijd op de rug, 5 van de vrij en vier van de school. Esra Pennings was op de vrij 3,5 seconde sneller dan ooit. John Peters verbeterde zijn toptijd op de school met precies 4,5 seconde. Elke Schellekens was op de vlinder (-4,5 seconde) en school (vijf seconden) veel sneller dan voorheen. Bo Sluijpers zwom op de vlinder een pr van vijf seconden, en op de vrij van 3,5. Haar zusje Kiki was op de rug 7,5 seconde sneller dan ooit. Kim vd Spank zwom op de schoolslag maar liefst acht seconden sneller. Jeroen Trimbach tekende voor de grootste verbetering, door op de vrij elf (!!!) seconden onder zijn pr te duiken. Op de rug was er een pr van 8 seconden, op de school ruim 7 en op de vlinder 5,5. Lara vd Ven was op de vlinder vijf seconden sneller. Shirley Voets verbeerde op deze afstand haar beste tijd met zes seconden.

Uitslag
Tijden per zwemmer

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'